Навигација

Распоред јавних разговора са подносиоцима пријава на Јавни конкурс за подручје Републике Србије и allotment Авала

Савет Регулаторног тела за електронске медије ће на основу члана 32. став 1. тачка 3) Статута Републичке радиодифузне агенције, у периоду од 07. до 08. новембра 2022. године обавити Јавне разговоре са подносиоцима пријава на Јавни конкурс за издавање дозвола за пружање медијске услуге телевизијског емитовања терестричког дигиталног за подручје целе Републике Србије и allotment Авала.

Датум и време јавних разговора са подносиоцима пријава на Јавни конкурс за издавање дозвола за пружање медијске услуге телевизијског емитовања и медијске услуге радија путем терестричког дигиталног односно аналогног преноса за подручје целе Републике Србије чије су пријаве потпуне и поднете у предвиђеном року

07.11.2022. године

12:00 часова
-    BK TELECOM д.о.о. Београд – BK TV

12:45 часова  
-    KOPERNIKUS CABLE NETWORK д.о.о. Ниш – KCN nacionalna

13:30 часова
-    NOVA S TELEVIZIJA д.о.о. Београд – Нова С

14:15 часова
-    ADRIA MEDIA GROUP д.о.о.  Београд – Курир ТВ


Датум и време јавних разговора са подносиоцима пријава на Јавни конкурс за издавање дозволa за пружање медијске услуге телевизијског емитовања путем терестричког дигиталног преноса за зону расподеле (allotment) Авала чије су пријаве потпуне и поднете у предвиђеном року

08.11.2022. године

12:00 часова
-    СТУДИО Б д.о.о. Београд – ТВ Студио Б

12:45 часова  
-   UNA WORLD д.о.о., Београд – Уна ТВ

13:30 часова
-    Центар за едукацију и унапређење друштва ПУЛС, Гроцка – Градска телевизија Пулс

Овлашћеним представницима подносилаца пријава Савет Регулаторног тела за електронске медије ће након презентације за коју подносилац пријаве има 15 минута, постављати питања у складу са утврђеним и објављеним критеријумима за издавање дозвола.

Обавезно је присуство директора и/или одговорног уредника медија. Разговору могу да присуствују и друга лица по избору подносиоца пријаве.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1116/Rem_logo.png
Back to top